Werknemers in groene kantoren presteren beter


Werknemers in duurzame kantoren presteren beter. Dat schrijft IPS op basis van een onderzoek van Harvard University. Duurzame gebouwen scoren goed op het gebied van bijvoorbeeld luchtkwaliteit, verlichting en geluidsnormen. Uit het onderzoek blijkt dat deze werkomstandigheden een positieve invloed hebben op de cognitieve capaciteiten en het welzijn van de werknemers. Mensen die werken in een duurzame werkomgeving presteerden tijdens een proef ruim een kwart hoger op de cognitieve functietest dan werknemers in niet-duurzame kantoorgebouwen.
 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).