“Bestuurders energiesector willen minister van klimaat”


De energiesector pleit voor een minister van Klimaat en Energie. Dat meldt de Groene Courant op basis van een enquête onder 70 topbestuurders uit de energiesector. Volgens de respondenten kan de overheid de duurzame energietransitie versnellen, door ondernemerschap in de keten te stimuleren. Uit eerder onderzoek van Motivaction bleek al dat meer dan de helft van de Nederlanders vindt dat de overheid meer aandacht aan duurzaamheid moet geven.

 

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).