Burgemeester wil mentaliteit Parijzenaars veranderen


Burgemeester Anne Hidalgo wil de mentaliteit van Parijzenaars veranderen, om zo de vervuiling van de stad aan te pakken. Dat meldt nieuwswebsite The Local. Parijs staat bekend als de stad van de liefde, maar de Franse hoofdstad is ook berucht vanwege het zwerfafval op straat en de vieze rioollucht. Met hogere boetes, extra schoonmaakploegen en het actief betrekken van burgers hoopt Hidalgo de Parijzenaars bewust te maken van het belang van een schone stad.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).