Fabriek voor duurzame hamburgers


In Amerika opent het bedrijf Impossible Foods een fabriek voor duurzame hamburgers. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. Het bedrijf gebruikt plantaardige alternatieven voor het maken van vlees en kaas. De hamburgers brengen meerdere voordelen met zich mee. Zo is voor de productie 75 procent minder water en 95 procent minder land nodig dan voor hamburgers gemaakt van vlees. Verder bevatten de plantaardige burgers geen hormonen, antibiotica, cholesterol en kunstmatige smaakstoffen. De nieuwe fabriek moet maandelijks 4 miljoen van deze hamburgers produceren.

 

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).