MKB wil duurzamer gaan ondernemen


Het merendeel van de Nederlandse mkb’ers wil de komende jaren duurzamer gaan ondernemen. Dat blijkt uit de MKB Barometer Verkiezingen. Aan dit onderzoek namen zo’n 3000 ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf deel. 62 procent van de respondenten gaf aan na de verkiezingen meer werk van duurzaamheid te willen maken. Belangrijke voorwaarde is wel dat de overheid hen daarbij financieel ondersteunt en bestaande regelingen geldig blijven.

 

 

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).