Nederlanders zien benzineauto het liefst verdwijnen


Een kleine meerderheid van de Nederlanders ziet de benzineauto het liefst verdwijnen. Dat schrijft de Groene Courant. Volgens een peiling van Maurice de Hond vindt 53 procent van de bevolking het een goed idee als benzine- en dieselauto’s vanaf 2025 worden verboden. Eind 2015 was slechts 10 procent van de respondenten het eens met deze stelling. Bijna een kwart van de deelnemers geeft aan de aanschaf van een elektrische auto te overwegen als duurzaam rijden door de overheid wordt gestimuleerd.

 

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).