Nigeriaanse huishoudens krijgen groene stroom


 Tienduizend Nigeriaanse huishoudens krijgen dit jaar de beschikking over groene stroom. Dat schrijft de website Nature Zone. Twee Nigeriaanse bedrijven hebben een overeenkomst getekend waardoor 25 gemeentes van zonne-energie worden voorzien. In het Afrikaanse land heeft bijna driekwart van de huishoudens nog geen beschikking over elektriciteit. Door huizen van stroom te voorzien kan onder meer het gebruik van gevaarlijke kerosinelampen worden teruggedrongen.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).