Siobhan McDonald eerste kunstenaar #Art4Climate


De Ierse Siobhán McDonald is uitgeroepen tot kunstenaar van #Art4Climate. Dat schrijft The Guardian. McDonald laat zich voor haar olieverfschilderijen, tekeningen en installaties inspireren door de manier waarop de mens zich tot zijn leefomgeving verhoudt. #Art4Climate is een initiatief van de Verenigde Naties. Wekelijks worden kunstenaars en culturele initiatieven uitgelicht die zich laten inspireren door klimaatverandering. Op deze manier hoopt de VN meer bewustwording te realiseren.

 

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).