Tesla ontwikkelt lichtgewicht zonnedak


Tesla heeft een nieuw lichtgewicht zonnedak ontwikkeld. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. Het dak is vanaf volgende maand te koop en bestaat uit losse panelen van doorzichtig glas. Volgens Tesla is de installatie van het dak goedkoper dan die van normale zonnepanelen. In combinatie met een speciale accu kan het dak stroom opwekken voor de elektrische auto.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).