TUI Fly gaat voor duurzaamheid


TUI Fly gaat samen met Schiphol en andere internationale luchthavens samenwerken op het gebied van duurzaamheid. Dat schrijft Duurzaam Ondernemen. De vliegmaatschappij heeft daartoe de zogeheten Airports Sustainability Declaration ondertekend. TUI heeft al verschillende stappen richting duurzaamheid gezet. Zo wordt het afval van vluchten op Schiphol gerecycled en gebruikt het bedrijf zuinige vliegtuigen. De airliner streeft ernaar in 2020 de efficiëntste van Europa te zijn.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).