Zelfrijdende auto in Nederland


In Brabant komt een 70 kilometer lang testtraject voor zelfrijdende auto’s op openbare wegen. Volgens het Algemeen Dagblad zullen zelfrijdende voertuigen in de toekomst een grote rol gaan spelen. Maar voor het zover is, moet het vervoer nog wel getest worden. Op het traject krijgen bedrijven de mogelijkheid om nieuwe technieken in het dagelijks verkeer uit te proberen. Het testtraject loopt van Helmond via Eindhoven naar Tilburg, en kan later nog uitgebreid worden.

 

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).