‘Amsterdam en Eindhoven groeimotoren’


De Nederlandse economie groeit dit jaar flink. Met name de regio’s rond Amsterdam en Eindhoven presteren naar verwachting sterk. Dat meldt Het Parool op basis van een rapport van ING. De economen van de bank gaan voor heel Nederland uit van een economische vooruitgang van 2 procent. Voor Amsterdam en Eindhoven wordt meer dan 3 procent groei gerekend. De hoofdstad dankt dat met name aan de aanhoudende groei van de luchthaven Schiphol. In het zuiden is de auto-industrie de voornaamste groeimotor.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).