Berlijn beschermt muur met hek


In Berlijn wordt een hek geplaatst om restanten van de Berlijnse Muur te beschermen. Dat meldt 360 Magazine. In 1989 viel de Muur en het jaar daarop werden kunstenaars uitgenodigd om muurschilderingen aan te brengen op een restant in de wijk Kreuzberg. Dit historisch erfgoed wordt nu bedreigd doordat toeristen er hun initialen in krassen of een stukje proberen af te breken. Voor de schilderingen komt een groot hek te staan en de politie gaat beter toezicht houden.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).