Bod Wij willen #Hemweg naar 5 miljoen


Het bod van de coalitie Wij willen Hemweg is opgelopen naar 5 miljoen euro. Dat schrijft de Groene Courant. Energiebedrijf Vandebron bood in eerste instantie al een miljoen om de kolencentrale aan de Amsterdamse Hemweg over te nemen van Nuon. Deze kan dan een andere bestemming krijgen. Nu zeggen Triodos Bank, Stichting Doen en de gemeente Amsterdam en een anonieme partij daar ieder een miljoen aan toe te voegen. Nuon vraagt echter 50 miljoen euro. Inmiddels ondertekenden tienduizenden mensen de petitie voor sluiting van de centrale.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).