Deense bierbrouwer neemt autisten aan


De Deense stichting People Like Us geeft autisten een baan als bierbrouwer. Dat schrijft The Guardian. De oprichters van de stichting verzorgden vroeger onderwijs en trainingen voor mensen met autisme. Zij merkten dat deze oud-studenten nauwelijks aan werk kwamen. In Denemarken heeft slechts 16 procent van de volwassen autisten heeft een betaalde baan. De brouwerij moet zorgen voor meer werkgelegenheid. Het bier van de stichting is op 40 plaatsen in Denemarken verkrijgbaar, waaronder een restaurant met Michelinster.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).