Duitse expositie toont koloniale verleden


Een nieuwe tentoonstelling in het Savvy Contemporary museum in Düsseldorf onderzoekt het Duitse koloniale verleden. Dat meldt Deutsche Welle. In de expositie worden werken getoond van kunstenaars uit Duitsland, Tanzania en Namibië die zich door het koloniale verleden lieten inspireren. De organisatie hoopt zowel overeenkomsten als verschillen bloot te leggen in de geschiedenis van de verschillende landen. Deze maand biedt het Nieuws van de Vooruitgang inzicht in de manier waarop kunst de maatschappij kan veranderen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).