Elektrische truck steeds populairder


De elektrische vrachtwagen is aan een opmars bezig. Dat schrijft Trouw. Bierbrouwer Heineken levert bestellingen in Amsterdam nu al met elektrische trucks. Hiervoor werkt de bierbrouwer samen met het Nederlandse bedrijf Ginaf, dat dieseltrucks ombouwt om op stroom te kunnen rijden. Daarnaast werken veel autofabrikanten aan prototypes voor schone trucks. Het elektrisch vrachtvervoer kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de luchtkwaliteit van steden.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).