Europa pakt dieselauto’s aan


Er komt Europese regelgeving om vervuilende dieselauto’s aan te pakken. Dat schrijft The Guardian. De maatregelen moeten een tweede ‘dieselgate’ voorkomen. In 2015 bleken dieselauto’s van Volkswagen op de weg veel meer uit te stoten dan in officiële tests. Straks kunnen autofabrikanten bij sjoemelen boetes tot 35 duizend euro per voertuig krijgen. Volgens de voorzitter van de Europese industriecommissie moeten dieselauto’s op termijn volledig van de Europese wegen verdwijnen. Lees meer via deze link.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).