Expeditie Juttersgeluk maakt strand schoon


De stichting Juttersgeluk organiseert een actie om het strand van IJmuiden schoon te maken. Dat schrijft OneWorld. Met de schoonmaakactie hopen de initiatiefnemers tussen de 10 en 40 kilo plastic van het strand te verwijderen. Het project moet ook aandacht vragen voor het probleem van de plasticsoep in de oceanen. Het strand wordt schoongemaakt door vrijwilligers met een verstandelijke beperking. De stichting wil zo hun integratie in de maatschappij bevorderen.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).