Mensen met psychiatrische problemen nemen muziek op in studio


Het project Sound Lust Studio laat mensen met psychiatrische problemen en verslavingsachtergronden zelf muziek maken en opnemen in een compleet ingerichte studio. Het muziekproject is een initiatief van een zorginstelling in het Gelderse Wamel. Zowel professionele muzikanten als beginners kunnen in de studio aan de slag met covers of eigen werk. Volgens Manon Reijnen van dagbesteding Kooilust is het muziekproject een goede manier om deelnemers hun gevoelens te laten uiten en het zelfvertrouwen te vergroten.

Lees meer over dit initiatief via MAEX

 

 

 

 

 

 

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).