Minder bloedingsklachten na keizersnede


Een relatief simpele ingreep kan bloedingsklachten na een keizersnede verminderen. Dat meldt de Nationale Zorggids op basis van onderzoek van het Deventer Ziekenhuis. Per jaar ervaren vijfduizend vrouwen maandelijks terugkerende bloedingsklachten als gevolg van een zogenaamde niche. Dat is een kleine inkeping in de spierwand van de baarmoeder als gevolg van een hechting. Door de niche af te vlakken wordt voorkomen dat bloed in de inkeping achterblijft.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).