Nederlandse kinderen zijn het gelukkigst


Nederlandse kinderen zijn het gelukkigst. Dat meldt 360 magazine op basis van onderzoek van Unicef. Hiervoor is in de 29 meest ontwikkelde landen gekeken naar onder meer gezondheid, veiligheid en onderwijs. Uit het onderzoek bleek dat Nederlandse kinderen hoog scoren op onafhankelijkheid en onbezorgdheid. Zo leren de kinderen al op jonge leeftijd fietsen, waardoor ze zelfstandig naar school kunnen. Daarnaast ligt de focus van ouders vooral op motiveren, in plaats van presteren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).