Ouderen creatief met professionele kunstenaars


Het project Creatief Welzijn Senioren wil ouderen in zorginstellingen stimuleren om creatief te blijven. De senioren kunnen tijdens workshops onder begeleiding van professionele kunstenaars bijvoorbeeld haken, schilderen of toneelspelen. De persoonlijke verhalen van de ouderen staan daarbij centraal. Volgens Mirjam Hensgens zorgen deze verhalen voor veel herkenning en brengen de workshops de ouderen met elkaar in contact. Deze maand biedt het Nieuws van de Vooruitgang inzicht in de manier waarop kunst de maatschappij kan veranderen.

Lees meer over dit initiatief via MAEX.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).