Roemeense dolfijnen doen geen trucs meer


De dolfijnen in het Roemeense dolfinarium Constanta worden niet langer aangespoord om door hoepels springen, of ballen te gooien naar het publiek. Het management van het park heeft besloten dat de dieren geen trucjes meer doen om toeschouwers te vermaken. Volgens de site ii.nl loopt het dolfinarium met de beslissing vooruit op een wetsvoorstel dat het gebruik van circusdieren moet verbieden. De indieners van de wet stellen dat de dieren veel pijn lijden tijdens het leren van de trucs.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).