Sri Lanka dringt roken en alcoholmisbruik terug


Sri Lanka weet met succes roken en drankgebruik terug te dringen. Dat meldt de Daily Mirror. Voor het eerst in de geschiedenis van het land zijn de belastinginkomsten uit de verkoop van alcohol en tabak fors gedaald. Met name drankmisbruik was jarenlang een groot probleem in het Aziatische land. In 2006 voerde de regering wetgeving in om dit aan te pakken. Volgens de president van Sri Lanka is het uitbannen van roken en alcoholgebruik een belangrijke voorwaarde om ontwikkeling en welvaart te realiseren.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).