Aai-phone stimuleert geluksgevoel


Denktank Het ei van Columbus heeft een telefoonhoesje bedacht dat de hele dag geaaid kan worden. Uit onderzoek is gebleken dat het aaien van dieren de bloeddruk verlaagt en de aanmaak van endorfine stimuleert. Daarom ontwikkelden wetenschappers het zogeheten ‘smart fur’; een vel met sensoren dat bij aanraking reageert zoals een huisdier zou reageren. Door dit stofje op een telefoon te plaatsen, kan de gebruiker de hele dag een geluksgevoel opwekken.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).