Amsterdamse pakketbezorger zamelt oude apparaten in


Een experiment waarbij consumenten oude elektrische apparaten in kunnen leveren bij de bezorger van PostNL krijgt een vervolg. Dat meldt Emerce. Jaarlijks komen honderdduizenden apparaten bij het afval terecht. Het initiatief Weeelectric startte daarom een proef waarbij kleine apparaten aan de pakketbezorger worden meegegeven. De proef beperkte zich aanvankelijk tot delen van Groningen en Dordrecht, maar is nu uitgebreid naar Amsterdam. De initiatiefnemers verwachten dat in 2018 in heel Nederland apparaten via de pakketbezorger ingeleverd kunnen worden.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).