Bericht van Erik Scherder: ‘Lopend vergaderen’

© Erik Scherder

De Sublime Berichten: maandag t/m vrijdag om 9.30: experts uit alle hoeken van de samenleving met een frisse kijk op de wereld. Vandaag Erik Scherder, hoogleraar klinische neuropsychologie aan de VU Amsterdam.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Erik Scherder is een van de sprekers bij Het ei van Columbus. Kom op donderdag 1 juni naar het innovatiespel in het Amstel Hotel. Je checkt in met een probleem en checkt uit met een succesvolle vernieuwende oplossing. ’s Werelds 100 beste out of the box denkers gaan je daarbij helpen. Denk aan geniale denkers als Daan Roosegaarde, Alexander Klöpping, Tyler Whisnand (Apple), Alexander Rinnooy Kan en Thomas Rau (Circular Economy Award). Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via HeteivanColumbus.net.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).