Elektrische auto volgend jaar goedkope lease-optie


 

Al vanaf volgend jaar is het voordelig voor bedrijven om elektrische voertuigen aan te bieden als lease-auto. Die conclusie trekt Trouw op basis van een onderzoek van marktonderzoeksbureau UBS. Dit bureau berekende dat het leasen van een elektrische Opel Ampera-E volgend jaar goedkoper zal zijn dan een vergelijkbaar voertuig met verbrandingsmotor. Het is voor het eerst dat een elektrisch voertuig goedkoper is om te leasen dan een auto op fossiele brandstoffen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).