Pittsburgh energieneutraal in 2035


De Amerikaanse stad Pittsburgh wil in 2035 volledig overstappen op duurzame energie. Dat meldt de organisatie Climate Action. De stad heeft zich aangesloten bij de coalitie ‘Mayors for 100% Clean Energy’. Hiermee belooft Pittsburgh zich aan de afspraken in het klimaatakkoord te houden. Inmiddels hebben tientallen burgemeesters van Amerikaanse steden zich al aangesloten bij deze coalitie, nadat president Trump bekend maakte uit het klimaatakkoord van Parijs te stappen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).