600.000 euro voor kennisontwikkeling circulaire economie Friesland


De Vereniging Circulair Friesland ontvangt een bijdrage van ruim 6 ton van de provincie Friesland voor circulaire kennisontwikkeling. Dat meldt de Groene Courant. In een circulaire economie worden kringlopen gesloten. Het levert geen afval op, omdat producten en materialen worden hergebruikt. In een 3 jaar durend project gaan bedrijven, overheid en kennisinstellingen gezamenlijk aan de slag met nieuwe en beproefde methoden om tot circulaire innovatie te komen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).