Amerikaans pluimveebedrijf geeft kippen beter leven


Perdue Farms, een van de grootste pluimveebedrijven van de Verenigde Staten het land, zet zich in om de leefomstandigheden van kippen drastisch te verbeteren. Zo zijn de nieuwe stallen van het bedrijf zijn ruimer en voorzien van grote ramen. Dat meldt NPR. Het bedrijf komt hiermee tegemoet aan eisen van dierenrechtenorganisaties, maar ook van klanten. Meerdere grote cateraars hebben aangegeven vanaf 2024 alleen nog kip te kopen van bedrijven die de dieren een beter leven geven.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).