Betaalbare groenteworst


Het Nederlandse bedrijf SoFine Foods ontwikkelt een groenteworst op basis van soja. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. De worst is bedacht voor de wedstrijd New Food Challenge, waarbij gezocht wordt naar innovatieve plantaardige voedselproducten. Soja is de enige plantaardige eiwitbron die essentiële aminozuren bevat, die nodig zijn als bouwstenen voor het lichaam. De groenteworst moet een betaalbaar en duurzaam alternatief voor worsten van vlees worden. Deze maand biedt het Nieuws van de Vooruitgang inzicht in de toekomst van ons voedsel.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).