‘Borstvoeding tijdens zwangerschap niet ongezond’


Gezonde vrouwen kunnen tijdens de zwangerschap waarschijnlijk veilig borstvoeding geven. Dat schrijft Reuters op basis van onderzoek dat is gepubliceerd in The Journal of Women and Birth. Veel vrouwen stoppen tijdens de zwangerschap met het geven van borstvoeding, omdat zij bang zijn voor miskramen en baby’s met een laag lichaamsgewicht. De gezondheidseffecten van doorgaan met borstvoeding waren tot nu toe nog niet goed in kaart gebracht en er bestaan veel vooroordelen over. De onderzoekers concluderen dat het waarschijnlijk veilig kan, zolang de vrouwen voldoende eten.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).