Chatbots op online platform voor freelancers


Online marktplaats voor freelance-klussen Fiverr biedt voortaan ook chatbots aan. Dat meldt Quartz. Chatbots zijn geautomatiseerde gesprekspartners die op basis van patroonherkenning antwoord geven. Het platform verhuurt de chatbots niet rechtstreeks, maar heeft nu een database met mensen die de bots snel in elkaar kunnen zetten. Dankzij een samenwerking met het softwarebedrijf Motion AI die het ontwerpen van nieuwe bots op een eenvoudige manier mogelijk maakt, kunnen deze al vanaf 5 dollar worden aangeboden.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).