Dronemaker voorkomt hacking


Dronemaker DJI gaat maatregelen nemen tegen de hacks waarmee mensen de vliegbeperkingen van hun drone kunnen verwijderen. Dat meldt de site Dronewatch. Fabrikanten bouwen beveiligingssoftware in om te voorkomen dat drones kunnen vliegen waar dat niet toegestaan is. Zo mogen de vliegtuigjes niet in de buurt van luchthavens komen. Er zijn echter veel hacks in omloop die het mogelijk maken om deze vliegbeveiliging te omzeilen. DJI maakt nu updates beschikbaar die deze hacks ongedaan maken.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).