Duurzaam voedsel onstuitbare trend


De trend naar duurzaam voedsel lijkt voorlopig niet te stuiten. Dat schrijft Het Financieele Dagblad. Vorig jaar groeide de markt voor verpakt biologisch voedsel wereldwijd met 6 procent. De markt voor duurzame voeding omvat meer dan biologisch voedsel alleen. Nederlandse cijfers over 2016 zijn er nog niet, maar het jaar daarvoor groeide deze markt met 12 procent. Ook stijgt de koers van bedrijven die biologisch en natuurlijk voedsel produceren. Onderzoekers van de Wageningen Universiteit verwachten dat deze trends doorzetten.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).