Emmen heeft primeur biocomposieten fietspad


In Emmen is het eerste biocomposieten fietspad van Nederland geopend. Dat meldt de Groene Courant. Biocomposiet is een recyclebaar materiaal dat wordt gemaakt van vezels en biohars. Het heeft minstens dezelfde levensduur als beton of staal. Het nu geopende proeftraject bestaat uit 4 gedeelten met elk een andere samenstelling en toplaag. De komende twee jaar worden de constructie en het fietscomfort van de verschillende delen met elkaar vergeleken.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).