Fabrikant Mondelez produceert duurzamer


Voedingsmiddelenconcern Mondelez boekt vooruitgang met het duurzaam produceren van snacks. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. Mondelez is onder meer bekend van Milka-chocolade, Oreo-koekjes en Carte Noir-koffie. Vorig jaar kocht het bedrijf meer duurzame cacao in en werd de CO2-uitstoot in het productieproces met 7 procent verlaagd. Naast de milieuwinst verbeterde de voedingswaarde van de producten. Zo verminderde het bedrijf de hoeveelheid zout en vet in de snacks.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).