FAO verwacht lage voedselprijzen


VN Voedsel- en Landbouworganisatie FAO verwacht dat de voedselprijzen de komende tien jaar laag blijven. Dat meldt IPS. Graan en andere basisproducten zijn weer ruimschoots voorradig en bijna terug op het niveau van voor de voedselcrisis van 2007. Tegelijkertijd daalt de wereldwijde vraag naar vlees. De OESO noemt de trend positief, maar wijst erop dat onverwachte gebeurtenissen deze gemakkelijk kunnen verstoren. Volgens de organisatie blijft het van belang dat overheden zich blijven inzetten voor stabiliteit op de voedselmarkt.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).