James Corden neemt het op voor militaire transgenders


Comedian James Corden neemt het op voor militaire transgenders. Dat schrijft Nu.nl. Onlangs liet Donald Trump in een reeks tweets weten dat transgenders niet welkom zijn in het Amerikaanse leger. Volgens de president zijn de kosten en risico’s van transgenders binnen de strijdmachten te groot. In zijn show zong Corden een lied op de melodie van ‘Love Is Made For Me And You’ van Nat King Cole. Daarin reageert hij op Trump en neemt hij het op voor de rechten van transgenders.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).