Kunstmatige intelligentie herkent recepten


Onderzoekers van het MIT hebben een systeem ontwikkeld dat aan de hand van foto’s van een gerecht kan aangeven welke ingrediënten het bevat en hoe je het klaarmaakt. Hiervoor is gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie en een dataset met een verzameling van meer dan een miljoen foto’s en recepten. Het systeem maakt het makkelijker het juist recept te zoeken. Ook stelt het onderzoekers in staat het eetgedrag van mensen beter te begrijpen.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).