Migranten sturen meer geld naar huis


Migranten sturen steeds meer geld naar hun familie in het thuisland. Dat meldt World’s Best News. Vorig jaar stuurden zij bijna 500 miljard naar het land van oorsprong. Dat is de helft meer dan in 2007 en bijna vijf keer zoveel als in de jaren ‘90. Deze geldstromen hebben een enorme impact op de ontwikkeling van het thuisland. Het geld wordt onder meer besteed aan gezondheidszorg, onderwijs en huisvesting. Wereldwijd ontvangen bijna 800 miljoen mensen steun via arbeidsmigratie.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).