Minder voedselverspilling bij diepvriesproducten


Consumenten gooien verhoudingsgewijs minder vaak diepgevroren groente, rood fruit en aardappelproducten weg dan de verse varianten van deze voedingsmiddelen. Dat meldt de site Food Holland. In een onderzoek van Wageningen University & Research werd gekeken naar de invloed van de aankoopvorm op de hoeveelheid voedsel die mensen verspillen. Als verse etenswaren zijn verwerkt tot een maaltijd, worden ze juist vaker bewaard dan diepvriesproducten en conserven.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).