Natuurinclusieve landbouw goed voor boer en milieu


Natuurinclusieve landbouw is goed voor boer en milieu. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Wageningen. Bij natuurinclusieve landbouw wordt de natuurlijke omgeving geïntegreerd in de bedrijfsvoering. Daarbij gaat het om bijvoorbeeld gezond gras voor koeien, weidegang en het gebruik van zogenaamde ruige mest. Dit soort maatregelen heeft op korte termijn een positief effect op de biodiversiteit. Op langere termijn is er ook economisch voordeel voor de boer.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).