New York vernieuwt metronetwerk


New York heeft een plan gelanceerd om het metronetwerk in de stad een make-over te geven. Dat schrijft Deutsche Welle. Dagelijks reizen er meer dan 6 miljoen mensen via het netwerk, dat sterk verouderd is. De metro heeft te kampen met een reeks problemen, zoals vertragingen, uitval van toestellen, en ontsporingen. In het megaproject wordt ingezet op het verbeteren van het spoor, de voertuigen, en de communicatie. Ook wordt de brandveiligheid verbeterd.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).