Newquay wil volledig duurzame takeaways


Actieve bewoners van het Britse Newquay voeren campagne om de take aways in hun stad te verduurzamen. Dat meldt de site Cornwall Live. Voor het tweede jaar op rij probeert de Newquay Marine Group om restaurants en koffietentjes te overtuigen om voor duurzame verpakkingen te kiezen. Daarnaast worden bewoners aangespoord om alleen te consumeren bij gelegenheden die aan deze oproep gehoor geven. De groep wil dat Newquay uiteindelijk de eerste stad van het Verenigd Koninkrijk wordt waar alle takeaways duurzaam handelen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).