WASTED geeft korting voor afval


Het initiatief WASTED laat mensen afval scheiden in ruil voor korting. Wie zich aanmeldt voor WASTED, ontvangt 12 afvalzakken, waarmee plastic, papier, glas of textiel gescheiden kan worden weggegooid. Bij het wegwerpen scant de gebruiker met zijn mobiele telefoon een QR-code op de container. Na het scannen wordt gevraagd om een foto te uploaden van de volle zak. Voor iedere ingeleverde zak worden munten uitgekeerd, die op de site van WASTED worden ingeruild voor kortingen op producten en diensten. Voor de levering daarvan kunnen bedrijven zich aanmelden als Rewarder. Inmiddels is via WASTED ruim 1200 kilo plastic opgehaald en hebben meer dan 1100 mensen deelgenomen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).