Wetenschappelijk talent krijgt beurs voor buitenland


Vijftien net gepromoveerde Nederlandse onderzoekers krijgen een Rubicon-beurs. Dat schrijft de Nationale Onderwijsgids. Het programma Rubicon is bedoeld om jonge, veelbelovende wetenschappers de mogelijkheid te geven internationale onderzoekservaring op te doen. De onderzoeksterreinen variëren van het effect van klimaatverandering op tropisch bos, tot nieuwe methodes voor het opsporen van uitzaaiingen in de lymfeklieren. Het wetenschappelijk talent kan de onderzoeken uitvoeren aan topinstituten als Cambridge en Harvard.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).