Afrikaanse bank helpt cacaoboeren


De Afrikaanse Ontwikkelingsbank gaat cacaoboeren helpen om hun inkomen op peil te houden. Dat meldt IPS. De prijzen van cacao zijn behoorlijk wisselvallig en daalden de afgelopen maanden met bijna 40 procent. Vooral kleinere boeren zijn niet in staat de financiële gevolgen van deze prijsverschillen op te vangen. De bank gaat nu helpen met het bouwen van opslagfaciliteiten, waardoor boeren beter kunnen inspelen op veranderingen in vraag en aanbod. Ook worden er maatregelen genomen om de binnenlandse consumptie te stimuleren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).